Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Allt vibrerar

Det kan ju vara svårt att ibland förstå det där med att allt vibrerar och allt egentligen är energi som vibrerar på olika sätt och med olika hastighet.

De goda nyheterna är att vi inte behöver förstå för att använd oss av nyttan alla de här vibrationerna tillför. Inte behöver jag förstå på detaljnivå hur det går till att jag kan prata i min mobil (som till synes inte är kopplat till något synbart) som finns i Sverige och någon i Canada kan höra vad jag säger. Men jag använder vibrationerna med glädje!

Jag förstår också att det är genom min förmåga att översätta vibration, som jag förstår min omvärld över huvudet taget.

Ljudet som kommer från mitt barn när det talar till mig, översätts av den finfina mekaniken i mina öron, till ett språk jag förstår. Inte kunde jag se eller känna några ljudvågor transporteras i luften, även om jag förstår att de finns där.

Likväl förstår jag att radiovågorna som sänds, är inställda på olika frekvenser för olika stationer och jag kan välja vilken frekvens jag vill lyssna på, genom att ställa in min mottagare, radion. Alla övriga kanaler fortsätter att sända, men jag hör dem inte.

Jag tror att jag som människa också väljer vilken frekvens jag vill vara på, vad jag vill lyssna och höra på. Så att jag kan ta emot de signaler, frekvenser, vibrationer, som jag väljer och vill ha.

2016-01-17 15.29.01

 

Inga kommentarer

Dela dina tankar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *