Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kontraster gör oss skarpare

När jag upplever omtumlande omständigheter, önskar jag lugn och ro. När jag mister en relation, uppskattar jag de jag har, än mer. Aldrig längtar jag väl efter ljuset mer, än när det är som allra mörkast?

Så snart jag upplever något jag inte vill ha, för det mig närmare det jag vill ha. Om jag väljer att vara uppmärksam, och se det så.

När jag är mitt i det jag inte vill ha, kan jag vända blicken mot det jag vill ha. Redan då är jag närmare det jag vill ha.

Det är kontrasterna mellan det önskade och det oönskade, det sköna och det obehagliga, det lugna och det stormiga, som får mig att tydligare känna vad jag föredrar. Det gör mig skarpare i mina val och i min definition av vem jag vill vara.

ContrastsHelpUsChoose

Inga kommentarer

Dela dina tankar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *