Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Psykolog och författare

Psykolog och författare. Författare och psykolog. Så skrev jag varje vecka i kalendern, hela våren och sommaren. Ibland tog det emot, ibland var det lätt. Ibland var det lätt att skriva psykolog först, och så fick liksom författare hänga med lite på slutet. Ibland kände jag att författare kunde stå först och att psykolog fick komma mer i skymundan.

Och ändå är det bara två av mina roller, två av mina identiteter, inte den jag är. Visst är jag förälder, visst är jag Marie, syster, dotter och en massa annat, men jag finns kvar, även om man tar bort alla mina roller.
Men just nu var det viktigt för mig, att identifiera mig med rollen som författare. Att kliva in i en ny roll. Härligt. Och osäkert. Får man kalla sig författare bara för att man tänker ge ut en bok? Får man kalla sig författare när man givit ut en bok? Borde det inte vara åtminstone två böcker? Borde inte massor av människor läsa böckerna innan man kallar sig författare?

Många borden dök upp. Mycket monkey mind. Bra. Då vet jag att det är viktigt för mig. Då vet jag att jag är vid gränslandet mellan fysisk manifestation och bara tankar. Något som varit tankar och idéer, är på väg att bli verklighet.
Vad verklighet sedan är, får bli ett annat inlägg. Antagligen flera inlägg.

Inga kommentarer

Dela dina tankar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *