Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Skapa med avsikt

Sen jag började att planera och ta helig tid för mig själv i kalendern, känns det helt omöjligt att gå tillbaka till hur det brukade vara.

Kommer du ihåg posten om att växa ur klänningen?

2016-01-20 10.36.11

Den här veckan känner jag att jag inte har haft de där tidsrymderna där jag vässar eggen/oljar maskineriet/tar hand om mig själv, och jag längtar så mycket efter att få ha dem, jag kan verkligen känna att jag inte är i mitt bästa jag, i balans, även om jag är helt ok.

Och det får mig att tänka tillbaka på åren där jag inte hade någon egen tid planerad, och det skapar en kvävande känsla att bara tänka på att behöva gå tillbaka till något sådant. Nej tack. Hur fick jag luft? Varifrån fick jag syre att andas, undrar jag?

Jag är helt medveten om att jag då tyckte och tänkte att jag mådde helt ok, och till och med mådde mycket bra största delen av tiden. (Tänkte var nog primärt, hur jag verkligen kände var nog sekundärt.)

Den här tillbakablicken gör att jag uppskattar alla de små och stora steg jag tagit för att komma dit jag är nu.

Jag hade som ett mantra under flera år, att jag skulle tycka det var underbart att jobba färre timmar och tjäna lika mycket eller mer pengar.

Jag hade ingen aning om hur det skulle kunna gå ihop.

Och nu är jag här!?Jag jobbar färre timmar och tjänar mer pengar.

Jag längtar fortfarande efter de där dagarna då jag får känna mig helt fri att bestämma helt själv vad jag gör under hela veckan, och tjänar mer än någonsin förut.

Det är den perfekta platsen för avsiktligt skapande, att känna uppskattning för det jag är, för det jag har och för var jag är, och samtidigt känna en härlig förväntan för allt det goda som är på väg!

Vad vill du? Att vilja något är början av allt avsiktligt skapande.

Inga kommentarer

Dela dina tankar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *