Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vad vill jag egentligen?

När jag väl hittat vad jag verkligen vill i livet, kommer allt annat att falla på plats…

Hur ska jag veta jag vad jag verkligen vill?

Vi jagar efter svaren på de stora frågorna, på de stora ”vad vill jag?”, som i ”hur vet jag vad jag verkligen, verkligen vill?!” (i den enormt stora frågan om vad jag vill i livet)

Det är lätt att då missa att vi faktiskt vet en massa av vad vi vill, i mindre frågor som i våra vardagsbeslut vi tar varje dag.

Vet jag vilka skor jag vill ha på mig just nu? Vill jag ha kaffe eller inte? Gillar jag det här eller inte?

De där till synes små vardagsbesluten, där vi uttrycker våra preferenser och viljor, handlar också om vad vi vill.

Bara det att de oftare är enklare att se. De gör det enklare att se våra ”vad vill jag?”, våra preferenser, valen vi gör.

Och när vi känner oss klarare över vad vi vill i de där ”mindre” frågorna, får vi lite fart och träning i att uttrycka och se vad vi vill, vilket sen hjälper oss att svara på de enorma ”vad vill jag?” om livet i stort.

Dessutom är det de små vardagsvalen och vardagsbesluten om vad vi vill varje dag,som skapar vårt liv. De är de till synes små sakerna som i slutändan skapat vårt liv ändå.

Så börja med att lägga märke till dina vardags-vad jag vill. Dina vardagsbeslut.

Erkänn dem som lika viktiga som vilket vad vill jag som helst. När du ser alla de här uttrycken om vad du vill och du får upp farten och blir mer och mer specifik  i vad du vill och vad du inte vill, kommer du märka att du också närmat dig frågan om vad du vill i livet.

seSkarptFröSnöVinjett

Inga kommentarer

Dela dina tankar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *