Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Våga förlora balansen en stund

En vän berättade häromdagen om hennes drömmar om att falla. Vännen är terapeut och har också intresse i att se hur drömmar kan utveckla oss. Hon funderade över den klassiska tolkningen av ”att falla”, och kände inte riktigt igen sig.

När jag lyssnade fick jag en annan känsla. Jag skickade henne den här bilden och skrev:

Jag känner att känslan att falla är en övning i tillit. Att släppa det gamla och hänga i luften (och våga ta risken att falla) för att vi är på väg till något nytt. Och fortfarande när vi har en fot på ny mark känns det svajigt och vi har inte full balans. (Och känslan av full balans betyder ofta att vi står stilla…) Och även om det känns läskigt ibland kan vi inte gå tillbaka till det gamla, för det har vi vuxit ur!

Själv tycks jag ha ”gå min egen väg” som tema på mina drömmar just nu. Jag får uppleva och träna på temat i olika former var och varannan natt. Vad bra att vi kan öva och växa även när vi sover!

Vad har du för tema i ditt liv just nu? Vad handlar det här kapitlet om, i boken om ditt? Känner du igen dig i vår rädsla att släppa det gamla och ta steget till det nya?

God fortsättning!

Inga kommentarer

Dela dina tankar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *